تعیین تابع تولید آب- شوری- عملکرد برای گیاه اسفناج

هادی دهقان؛ مهدی مکاری؛ میثم عابدین پور

دوره 34، شماره 1 ، فروردین 1399، ، صفحه 79-91

https://doi.org/10.22092/jwra.2020.121919

چکیده
  با توجه به افت کمی و کیفی منابع آب زیرزمینی، بهینه­سازی مصرف آب در کشاورزی ضروری است. یکی از روش­های بهینه­سازی مصرف آب در کشاورزی بخصوص در مناطق خشک و نیمه­خشک، استفاده از توابع تولید آب- شوری- عملکرد می­باشد. لذا این مطالعه به­منظور پیش­بینی عملکرد و اجزای عملکرد گیاه اسفناج و تعیین تابع تولید بهینه در شرایط تنش شوری و ...  بیشتر